Sivut

torstai 10. huhtikuuta 2014

Uusia ominaisuuksia

HÄPEÄLISTA (10.4)
Nyt päätin sitten, että luon häpeälistan. Jos näen kerrankin jollakulla täältä muokatun avataren tai ulkoasun tai bannerin, mitä en ole hyväksyttänyt, niin nimi rapsahtaa automaattisesti listalle. Saisitte ihmiset hävetä. Kukaan ei minua kiellä tekemästä tätä häpeälistaa, koska olen teitä varoittanut asiasta + haluan niille opetuksen, ketkä röyhkeästi piilottavat tekijänoikeudet.

UUSIA GRAFIIKOITA (12.4)
Tein sitten uusia grafiikoita tänne sivustolle. Ainakin 5 pientä ulkoasua ja 2 isoa ulkoasua julkaistiin. Vielä koodaukset puuttuvat, mutta nekin tulevat aikanaan.
 Myös avataria tuli muutamia.

Kaikki teidän toiveitanne noudattaen.

 

KOODEJA PAIKOILLEEN (2.5)
Juu, kahteen ulkoasuun tuli tänään koodit. Kiitos jensku 12:lle!
 Ja sitten, päätin tänään taas tekaista lisää ulkoasuja, saa sitten nähdä, mitä tulee, en välttämättä kauheasti nyt toiveita katsele, mutta mistä sitä tietää, jos pari toivetta toteutuisi.

ULKOASUJA NÄYTILLE (4.5)
Ja taas, olen pistänyt jo etukäteen teille näytille uusista ulkoasuista. toivottavasti pidätte, tein viisi pienempää ulkoasua ja kolme suurempaa (+ yksi koodaamaton, ennestään siellä ollut). Toivotaan, että koodaukset tulevat mahdollisimman pian. (:

9 kommenttia:

  1. Ihan oikein niille ketkä piilottaa tekijänoikeudet! Sietäisivät hävetä. Muutenkin ihan tyhmää touhua semmoinen, varsinkin kun sinä olet varmaan kauheasti nähnyt vaivaa noitten tekemisessä. (:
    ~ Katzi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuli vain yhtäkkiä mieleen tälläinen, kun näin yhden varastetun avataren taas. No, ei muuta kuin tuumasta toimeen, ja näin.. Omapahan on vikansa

      Poista
  2. Todella hyvä idea! Koska useat (jotka eivät osaa) haluavat varmaankin käyttää näitä, koska olet Huippu grafiikoissa (kaikissa!) !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep (: Itsepähän valitsevat, haluavatko päästä huonoon maineeseen vai lukea tarkoin ohjeet ja välttää sillain tyhmät teot :)
      Mutta kiitoksia ^^

      Poista
  3. Todella hyvä idea tuo häpeälista! Teet todella hienoa grafiikkaa! <3

    VastaaPoista
  4. Pitääkö siis kysyä lupa että saa käyttää esittelyssä jotain ulkkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Ei tarvi :) Vain muokatessa pitää kysyä lupa ja hyväksyttää muokattu grafiikka kauttani

      Poista
  5. En kyllä ymmärrä että mitä järkeä on "varastaa" muiden grafiikoita kun voi tehdä itsekkin jos osaa :)

    ~Geisha1

    VastaaPoista