Sivut

perjantai 21. helmikuuta 2014

Uusi ulkoasu!

Toivottavasti kukaan ei saanut sydänkohtausta.. :D Päätin sitten aika radikaalisti muuttaa ulkoasun tänne. Pistäkees tähän niitä kommentteja. Eli, uusia juttuja:
◆  Uusi blogin ulkoasu
◆ Uusia bannereita, esim. erittäin toivottu issikkabanneri on nyt tehty. Myös hannoveribanneri valmis
◆ Uusia avatareja.



- Silbe kiittää ja kuittaa
(päivitetty 26.2.)

Lisää päivittelyitä:
9.3.-14:
Pistin yhden ulkoasun koodit paikoilleen, kun en aiemmin oikein kerennyt. Sitten tein vahingossa tänne uuden ulkoasun. Sen ensin piti tulla minulle, mutta innostus loppui sen toteutukseen, niin päätin pistää sen tänne. Isoihin ulkoasuihin sen änkesin. Koodit tulossa.

14 kommenttia:

  1. Yksinkertaisesti sanottuna kaunista! <3

    VastaaPoista
  2. Hieno tää uus ulkoasu! Hienompi minusta kuin edellinen :)
    - Silkki♥

    VastaaPoista
  3. Ny naine rajoota vähäse tää ulkka on aivan liian hieno silmäni sulavat päähän eikun mitä. Syön sen. Tai maistelen vaan vähän kulmasta. Jätän vähän muillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D enpäs.. Ja ota sieltä iiihan ihan alhaalta pieni pala :D

      Poista
  4. Hieno ulkoasu mutta itseäni vaan häiritsee että tuon menu menu jatkuu vielä; tuo harmaa palkki. Niin kuin näin: http://i.imgur.com/KxzWr61.png

    Se varmaan johtuu siitä, että minulla on iso näyttö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tämän tyylin mukainen.. täällä saa niin ärsyttävän vähän muutella noita malleja o.o
      Ja ohops, taas tuo reuna vammaa.. kun ei tykkää oikein oikeana värinä mennä. :) En huomaa sitä tummempaa, kun näyttöni rajaus loppuu tuohon vaaleaan, mutta korjaan asian.

      Poista
    2. Mua ärsyttää suunnattomasti nuo Bloggerin uudet tyylit.;) Tai siis hienojahan ne on, sekä helposti mukautettavia. Muttei millään järkevällä keinolla saa istuvaa kokonaisuutta. Itse olen useammin tyytynyt vaihtamaan vanhaan versioon, että saan minima-pohjan käyttöön.

      En olekaan tajunnut, että taustojen tekeminen on oma taiteenlajinsa.:) Latailin tuolta tekijältä digiskräppileiskojani varten läjän, olivat niin hienoja. Kun taas joskus tulisi tehtyä jotain... Olen yrittänyt tehdä itse papereita, joista on ihan onnistuneita lopputuloksia. Tosin useammin vain päätynyt käyttämään vesivärilaveerattua sellaisenaan. Eli värjään Suomalaisen halpaa vesiväripaperia, missä käytössä kokeilin laveeraukseen teetä ja peiteväriä. Tosin ehkä kahvi on sittenkin parempi "vanhentaja". Seuraavaksi pitäisi tehdä setti kahvilla ja peitevärillä. Niiden päälle voi kuitenkin vaikka leimailla kuvioita (tein sillä tavoin pari arkkia ruusukuvallista paperia). Pitäisi myös kokeilla, miten toimii peittäminen kynttilänpätkällä, eli "piirtämällä" kynttilänjämällä steariinijälkiä, minkä pitäisi kai teoriassa jättää ko. kohdat valkoisiksi värjäyksestä huolimatta.

      Piti taas piipahtaa täälläkin, kun väijyn issikoiden kasvatusbanneria.;)

      Poista
  5. Juu nyt on kyllä sydärin paikka, tää ulkka on kertakaikkiaan, miten päin sitä ikinä katsookin, niin ihana! Voikun sitä itsekkin osaisi näin hienoa saada aikaan... (:

    VastaaPoista
  6. Otin tuolta avatareista yhden sellaisen lintuavan :)
    - Silkki♥

    VastaaPoista
  7. Kiitos arpajaisavasta ja -bannerista! Otan molemmat käyttöön :3
    ~ Katzimus

    VastaaPoista
  8. Hei, tämä ei varsinaisesti kai kuulu tähän postaukseen, mutta saako avatarta muokata siten, että lisää siihen vain oman nimen? Kiitos jos vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa muokata, kunhan näytät sen avataren ensin minulle. Ja mitään tietoja ei saa muuttaa siinä

      Poista