Sivut

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Osa ulkoasuista katosi

Hei vain taas. Pistin tänään merkille, että osa grafiikasta lakkasi näkymästä, kun photobucket sääti jotakin omiansa. Voisitteko tähän pistää kommenttia, niin tiedän, mitkä kaikki katosi? Ulkoasuista siis. Korjaan asian sitä mukaa, mitä huomaan niitä poistuneen. - Tarkoitan siis, jos teidän esittelyistänne katosi ne käytössä. Avataret lähes kaikki lähti, joten pitää etsiä jokin paikka, missä saisin monta kerralla pistää kuvapankkiin. Jos joku tietää hyvän sivun, muu kuin photobucket, niin olen kiitollinen jos kommentoitte. Kiitän.

9 kommenttia:

  1. Minulta katosi yksi hevoskeskusulkista.
    Itse käytän _aina_ Imguria (http://imgur.com/), minulta ei ole sieltä koskaan kadonneet kuvat ♥
    En käytä enää lainkaan Tinypiciä (:

    VastaaPoista
  2. Ehkä sun kannattaisi säätää periaatteeksi, ettei mitään saa suoralinkittää? Tietysti hankalampi taustojen kanssa, koska pitää olla se koodi, ja kuva tulla ulkopuoliselta serveriltä. Joka kerta kun sivu, jolla sun tunnukselta peräisin olevaa grafiikkaa on, ladataan, se käyttää palvelun kaistaa. Ja palveluissa on aina säädetty tietyn verran kaistaleveyttä per käyttäjä. Joten sun Photobucketin tunnuksen kaistaleveys on vain tullut täyteen / ylittynyt.:) Se on aika tavallinen vika, tai oli entisaikaan, kun palveluilla oli vähemmän serverikapasiteettia. Koska he joutuu järjestämään sitä jollain lailla, eli ostamaan tai ylläpitämään laitteistoja itse, on kaistaleveyskin rajoitettu.

    Mulla on Photobucketin lisäksi tili Flickrissä, joka on ihan ok. Sanoisin, että kannattaa vain olla tili useammassa palvelussa, koska joka ikisessä tulee sama ongelma vastaan jossain vaiheessa. Mikäli ei hanki maksullista tiliä, jolla sitä kaistaa saisi ostettua lisää.

    VastaaPoista
  3. Pitänee lisätä, että kun avatarit kuitenkin pitää tallentaa omalle tietokoneelle (eli ei ole suoralinkitysongelmaa), tämä blogi on tietysti niin suosittu, että tulee paljon latauskertoja -> paljon liikennettä Photobucketin suuntaan.

    Olen nyt aika puolikuollut väsymyksestä, joten vastauksissa ei välttämättä säily punainen lanka.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan. Koitan tutkia tilannetta, ja koitan päivitellä nuo kadonneet ulkoasut :o Ärsyttää tuollainen, mieluusti tekisi niin, ettei enää pysty lataamaan kuvia :o

      Poista
  4. Hei pieni valitus koodidi on todella helposti riikoutuvia ei voi esim tehdä paina entterriä että se rikkoutuu muuten ihania ja haluaisin käyttää näitä ulkoasuja mutta tuo on se ainoa ongelma tekuin jessi_talli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on valitettavasti html-koodin perusominaisuus.:) Joka ainoa merkki pitää olla tarkalleen omalla paikallaan. Siksi ammattilaisillekin niitä virheitä sattuu, eli tulee bugeja, koodi toimii virheellisesti. Jos vaikka unohtui "-merkki jostain.;)

      On vain pakko yrittää olla huolellinen liittäessä koodia esittelyyn. Ja silloin, kun sitä mahdollisesti lähtee muokkaamaan. Mutta hyvää tässä on, että saattaa itsekin oppia vähitellen lukemaan sekä kirjoittamaan html:ää.:) Itsekin olen sitä vuosien varrella oppinut käytännön kautta.;) Enkä osaa kaikkea, mutta perusasiat hoituu.

      Noihin, mitä aiemmin kirjoitin lisään nyt, että tallensin juuri kopioimani kasvatusbannerit omalle tietokoneelleni ja latasin ne omalle Photobucket-tunnukselleni.:) Sitä kautta sitten kopsin koodin (Photobucket antaa valmiit koodit, mikä helpottaa asioita) ja liitin Howrseen.

      Periaatteessahan nämäkin Silbermondin koodit voisi kopsia ja vaihtaa vain nettiosoitteen tilalle sen kuvan nykyisen osoitteen.:) Eli mihin on sen ladannut.

      Poista
  5. Hei ja anteeksi kun rupesin valittamaan koodeista itsellä oli väärä selain ! Hienoja muuten aivan upeita ulkkia sulla en oo ikinä nähny näin hienoja ja kauniita ulkkia missään!!!

    VastaaPoista