Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Jälleen ongelmia

Vaivaan nyt tätä grafiikkablogiani tälläisellä asialla, mutta joudun ilmoittamaan, etten taas hetkeen tule tekemään grafiikkaa tänne. Syynä on koneeni, joka sai minut hermoromahduksen partaalle, ja sanoi itsensä melkein irti. Ilmeisesti se toimii, mutta kun sitä ei koskaan tiedä, onko se yhteistyössä vai ei.
Se siis jumittaa, joskus en saa koko konetta kunnolla päälle, välillä se toimii ok:sti. Nyt se on jäähyllä, ja olen suunnittelemassa uuden koneen ostamista. Siinä saattaa kestää, mutta odotetaan..

Teille kopioitavaa, jos haluatte levittää tärkeätä sanaa:



Olen niin kyllästynyt siihen, että ihmiset käyttävät howrsessa sellaisia kuvia, mihin heillä ei ole lupaa -> näin ollen he rikkovat tekijänoikeuksia, joka pitäisi olla lailla suojattu. Eli älkää hyvät ihmiset käyttäkö grafiikoissanne sellaisia kuvia, mihin teillä ei ole lupia. Kaikkea käsiinne saatavaa ei saa käyttää.

Kopioi banneri http://i41.tinypic.com/16lyded.jpg linkin avulla.

Ethän sinäkään varmaan tykkäisi, jos joku rohmuaisi sinun vaivalla piirtämää / tekemää / ottamaa kuvaa, eikä mainitsisi ollenkaan sinua.

~ Silbe on puhunut, kiitos jos ymmärrätte pointtini.

4 kommenttia:

  1. Vaikka en enää ole Howrsessa, tämä on silti todella tärkeä asia, sillä Howrse on vain pienen pieni osa nettiä. Kaikkialla olisi niin hyvä, että osattaisi kunnoittaa tekijänoikeuksia, mutta se on ilmeisesti aivan mielettömän vaikeaa.
    T: ex Mismi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mismi! :o Lopetitko sinä? :((
      Ja juu, siksi teinkin tästä tälläisen 'rajun', joka herättää oikeasti ajatuksia nuoremmilla :o Itseäni ärsyttää suunnattomasti, kun huomaan joidenkin käyttävän muiden piiroksia ja kuvia luvatta, mainitsematta tekijästä mitään..
      -Silbe

      Poista
  2. Saakos näitä käyttää muuten muilla servereillä, kuin Suomen? :)
    Ja banneri on esittelyssäni :) Todella tärkeää asiaa, sillä todella usein huomaa, kun toisten esittelyitä katselee, että kuvien alkuperästä saatika sitten luvallisuudesta ei ota sitten millään selvää, edes pelaaja itse...
    Howrsessa Katzi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi tosiaan teinkin tästä tälläisen 'rajun', pelotellakseni tai herätelläkseni noita nuorempia pelaajia ja muitakin :o

      Ja juu, mutta joissakin ei ole kunnolla copyt englanniksi, esim. avataret ovat hieman ongelma, kun en pelaa kaikilla servuilla Silbermondina.. :o Mutta muuten kyllä esittelyitä saa :)
      -Silbe

      Poista